over mij

irma
over mij

Het is mijn missie om jou te helpen, motiveren en inspireren om alles uit het leven te halen. Dat is waarvoor ik elke ochtend mijn bed uit kom. En voor mijn grote liefde Chris natuurlijk, en onze 3 hondjes en 2 katten. Ik ben namelijk een groot dierenvriend!

Ik lach graag. Daar kan je me aan herkennen, want mijn lach hoor je vaak al van veraf. Bekenden beschrijven mij dan ook als lief, enthousiast, energiek en avontuurlijk. Ik vertel je hier graag iets meer over mezelf en hoe ik mijn dromen heb waargemaakt.


het roer om

Jarenlang deed ik alles voor het perfecte lijf. Ik zag er fantastisch uit en won wedstrijd na wedstrijd als fitnessmodel. Maar eigenlijk was ik doodongelukkig. Ik was een ster in zorgen voor anderen, als diëtiste en later ook als personal trainer. Maar mezelf verwaarloosde ik.

In 2010 crashte ik uitgedroogd en uitgehongerd mijn auto in de vangrail. Al voor de 4e keer. Het roer moest radicaal om.

Ik stopte met de wedstrijden, het modellenwerk en beëindigde giftige relaties. En ging weer voor mezelf zorgen.

Gaandeweg ontdekte ik de essentie van het leven: Genieten!

 


Je mag fouten maken

Ik weet als geen ander hoe we tegen ons lichaam kunnen strijden, in plaats van het te zien als een bondgenoot waar we lief voor moeten zijn. Je lijf vertelt je precies wat je nodig hebt.

Met mijn verhaal wil ik je laten zien dat je niet perfect hoeft te zijn. Je mag fouten maken. Je moet het zelfs willen. Fouten maken is de meest effectieve manier om te leren.

Fouten maken is de meest effectieve manier om te leren


geluk zit niet in een sixpack

Geluk zit niet in een sixpack. Het is niet voor niets de titel van het boek dat ik schreef over mijn weg naar een fit en gelukkig leven. Maar sporten en bewegen, gecombineerd met passende coaching en de juiste voeding zijn wat mij betreft wel dé weg naar een gelukkiger leven.


specialisaties

De afgelopen 10 jaar heb ik me gespecialiseerd. In personal training en diëtetiek. En in coachingskills waarmee ik jou optimaal kan ondersteunen in je proces.

Ik kan je o.a. begeleiden bij:

ik heb interesse

Wil je graag meer informatie of heb je een andere vraag? Vul het onderstaande formulier in, of stuur me een mailtje of een appje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.