coaching

coaching
coaching

Als je ergens vastloopt, heb je soms even een totaal ander perspectief nodig om weer verder te kunnen. Als coach geef ik jou dat perspectief, die andere invalshoek, waardoor jij de wereld even helemaal anders gaat zien.

Je kunt bij mij terecht met allerlei hulpvragen. Bijvoorbeeld als je problemen hebt met je eetgedrag, als je bent vastgelopen op werk of in je relatie, maar ook als je wil leren je emoties te uiten, weer in contact te komen met jezelf of meer zelfvertrouwen wil krijgen.

"Samen onderzoeken we de knelpunten
en ik leer je om die vanuit verschillende invalshoeken te bekijken."


WAAR LOOP JIJ TEGENAAN?

Coaching begint bij mij altijd met een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld om het probleem of jouw hulpvraag helder te krijgen. Ook vind ik het belangrijk om zeker te weten dat je mijn begeleiding om de juiste redenen vraagt. Is dit iets wat je echt zelf wil? Of doe je het voor een ander?


Wat kun je verwachten?

Coaching is geen therapie. We zullen misschien wel eens terugkijken naar het verleden, maar de focus ligt op het nu en de toekomst. Samen onderzoeken we de knelpunten en ik leer je om die vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Door als het ware even flink aan jouw wereldbeeld te schudden zie je dingen op een manier waar je zelf nog niet aan had gedacht. Zo halen we samen ook de oplossing voor dit punt naar boven!

Als je zienswijze op een knelpunt namelijk verandert, kan je ook je houding en gedrag ten opzichte ervan veranderen. Als je dit gaat toepassen in de praktijk, is er ineens weer heel veel mogelijk! Zelfs dat wat je nooit voor mogelijk hebt gehouden!
Tussentijds evalueren we hoe dit voor je werkt en gaan we de verdieping in.

Hoe werkt coaching bij mij?​

Mijn werkwijze verschilt per persoon. Dat hangt af van de hulpvraag, maar ook wat past bij jou. Ben je meer praktisch ingesteld, meer cognitief of juist meer visueel? Ik beheers verschillende coachingstechnieken die ik op maat kan toepassen. Dat kan betekenen dat we natuurlijk praten, ik zal je prikkelende vragen stellen, we lichaamsgericht gaan werken, oefeningen doen uit NLP, familieopstellingen doen of juist visualisaties.

Soms is 1 sessie voldoende, soms zijn er een paar sessies nodig. Dat bepalen we samen.

wat klanten zeggen over coaching door Irma

Persoonlijke coaching in combinatie met voedingsadvies heeft mij geleerd bewustere keuzes te maken. Dat heeft het voor mij makkelijker gemaakt om een gezondere levensstijl vol te houden.

Sanne

PRIJZEN

Coaching trajectPakket 1Pakket 2Pakket 3
30 min. intakegesprek
1,5 coaching1 x3 x5 x
30 min. evaluatie
€ 199,-€ 399,-€ 549,-

ik heb interesse

Wil je graag meer informatie of heb je een andere vraag? Vul het onderstaande formulier in, of stuur me een mailtje of een appje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

I'm gonna make the rest of my life, the best of my life.