irma als gastspreker

spreker
Irma

Hoi, ik ben Irma: fitnessmodel, leefstijlcoach, personal trainer, diëtiste en vooral ook levensgenieter.
Ook ben ik auteur van het boek: Geluk zit niet in een sixpack

Waarom Irma inhuren als spreker?

Als spreker neem ik de deelnemers mee in mijn levensverhaal, waarbij ik openhartig vertel over vallen, opstaan en weer op je pad terecht komen. Hierbij leg ik de nadruk op ‘worden wie je bent’, niet op het voldoen aan de verwachtingen van de buitenwereld en de uiterlijke schijn ophouden.
Als ‘geboren ondernemer’vertel ik ook graag over de benodigde lessen die ik leerde. Naast mijn werk als diëtiste startte ik een modellenbureau op en behartigde enkele jaren de belangen van glamourmodellen. Toen ik daar niet meer gelukkig van werd, koos ik voor een ander pad: als personal trainer bij een sportschool. Daarna had ik meerdere eigen sportscholen gehad, samen met compagnons. Totdat mij duidelijk werd dat ik een eigen onderneming wilde runnen. Op eigen kracht, op mijn eigen-wijze, op mijn eigen authentieke wijze.
En dat was het begin van mijn huidige onderneming, waarbij ik coaching, personal training, voedingsadvies en leefstijl combineer.

Ik inspireer en motiveer anderen graag
om te gaan voor de doelen
die ze zelf willen bereiken”


ik was doodongelukkig

Jarenlang deed ik alles voor het perfecte lijf. Ik zag er afgetraind uit en won wedstrijd na wedstrijd als fitnessmodel. Maar eigenlijk was ik doodongelukkig. Ik trainde mezelf kapot, hongerde mezelf uit en slikte pillen om maar zo slank en gespierd mogelijk te zijn. Het ironische is dat ik daarnaast 3 dagen als diëtiste werkte en anderen leerde hoe ze konden zorgen voor een gezonde leefstijl. Terwijl ikzelf bijna omviel en daarnaast ook nog eens haast geen vrienden meer had om op terug te vallen. In 2010 crashte ik uitgedroogd en uitgehongerd met mijn auto in de vangrail. Al voor de vierde keer. Het roer moest radicaal om. Ik stopte met de wedstrijden, het modellenwerk en beëindigde giftige relaties. Ik ging weer voor mezelf zorgen. 

Gaandeweg ontdekte ik de essentie van het leven: Genieten!


mijn boek - geluk zit niet in een sixpack

Het is niet voor niets de titel van het boek dat ik schreef over mijn weg naar een fit en gelukkig leven. Maar sporten en bewegen, gecombineerd met passende coaching en de juiste voeding zijn wat mij betreft wel dé weg naar een gelukkiger leven.”


genieten van het leven

Ik weet als geen ander hoe kronkelig je pad kan zijn en hoe moeilijk het soms is de juiste kant op te gaan. Maar ook hoe het is om met volle teugen te genieten van het leven, als je eenmaal goede keuzes maakt. Ik inspireer en motiveer anderen graag om te gaan voor de doelen die ze zelf willen bereiken.

presentatie op maat

De presentatie pas ik aan de deelnemers en de opdrachtgever aan. Een extra optie is om mijn boek ‘Geluk zit niet in een sixpack’ voor gereduceerd tarief aan te bieden of weg te geven aan deelnemers.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met Karin Tielkemeijer

OUR MISSION AND PHILOSOPHY

Empowering Women and bringing their inner beauty to life