personal training

personal
personal training

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen, maar helaas bewegen we steeds minder. En dit heeft allerlei welvaartsziekten en ongemakken tot gevolg.

Ik laat jou bewegen zodat alles weer gaat stromen. Samen met een gezonde lifestyle en de juiste mindset bereik je daarmee een sterk, fit lichaam en een happy mind.

ik zorg dat je gemotiveerd blijft


Wat kan je verwachten?

Ik noem mijn trainingen altijd (buiten)spelen voor volwassenen. Ik wil namelijk dat jij bewegen weer leuk gaat vinden! Ook als je al heel sportief bent, maar teveel druk op jezelf legt.

Dat betekent dat ik je soms flink aan het werk zet, en dat we een andere keer juist rustiger aan doen of tijd maken voor een goed gesprek. Maar altijd zorg ik dat je gemotiveerd blijft en je steeds beter voelt. Dat je merkbaar én meetbaar sterker en fitter wordt. En dat je ervaart dat je lichaam veel meer kan dan je denkt!

ALS JE BIJ MIJ START ZIET DE AANPAK ER ONGEVEER ZO UIT:

Ik weet dat de juiste begeleiding echt een groot verschil kan maken in hoe je jouw proces ervaart en de resultaten die je bereikt. Vanuit mijn persoonlijke ervaring en mijn jarenlange ervaring als diëtist sta ik jou hierin bij. Ook dít hoef je niet alleen te doen

wat klanten zeggen over de training

Het is alweer 4 maanden geleden dat ik voor het eerst bij jou kwam. Toen ik de foto zag van hoe het was en kijk naar hoe het nu is, ben ik trots op wat we bereikt hebben. Het waren 4 gezellige/leerzame/af en toe ook zware maanden. Ik wil je ontzettend bedanken voor je hulp bij het behalen van mijn doel. Ik ben ontzettend trots dat jij mijn personal trainer bent, om alles wat je hebt meegemaakt en gedaan, ben je in mijn ogen mijn held.

Fellicia

PRIJZEN

Abonnementen Personal Training & CoachingIndividueel per maandDuo per maand
1x per week Personal Training & Coaching€349,-€429,-
2x per week Personal Training & Coaching€649,-€799,-
3x per week Personal Training & Coaching€899,-€1099,-

Strippenkaart Personal Training & CoachingIndividueelDuo
10 x Personal Training & Coaching€ 849,-€ 1.049,-
20 x Personal Training & Coaching€ 1.649,-€ 1.949,-
NB: Strippenkaart is 6 maanden geldig

Los uur Personal Training & CoachingIndividueelDuo
Personal Training & Coaching€ 92,50€ 112,50

ik heb interesse

Wil je graag meer informatie of heb je een andere vraag? Vul het onderstaande formulier in, of stuur me een mailtje of een appje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Excercise not only changes your body. It changes your mind, your attitude and your mood.