Een goede relatie op basis van vertrouwen

Als coach weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een goede relatie met je cliënt op te bouwen. Een goede relatie tussen een coach en de mensen die ik help zie ik als de basis voor een succesvol traject. Als coach wil ik niet alleen helpen om je doelen te bereiken, maar ook om jezelf te ontwikkelen en om veranderingen aan te brengen in je leven. Dat kan ik natuurlijk alleen maar doen als er een vertrouwensband is tussen de cliënt en mij.

Daarom vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt wanneer je naar de Villa komt. Dat begint natuurlijk al met een kopje thee of koffie in de ontvangstruimte waarbij je lekker uit kunt kijken over de tuin of gewoon even gezellig kunt kletsen. Ik vind het belangrijk dat je voelt dat je open kunt zijn over gevoelens en gedachten, dat je begrepen wordt en dat ik je serieus neem. Alleen op deze manier kan ik op het juiste moment de juiste vragen stellen. Zo kan ik daarna de juiste feedback geven of misschien nog mooier: jou zelf tot goede inzichten laten komen. ❤

Ervaring leert mij dat je je hierdoor extra gemotiveerd voelt om aan jezelf en jouw doelen te werken. En daar doen we het samen voor toch?

Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik zo goed mogelijk probeer te begrijpen wat je doormaakt en waar je naartoe wilt. Dit doe ik door naast het bewegen de juiste vragen te stellen om er zo achter te komen wat je wilt bereiken en wat jouw persoonlijke drijfveren zijn. Alleen op deze manier kunnen we samen de juiste doelen bereiken.

Daarnaast is het natuurlijk voor mij van belang om jou te motiveren en te inspireren. En dat dat soms betekent dat ik jou stimuleer om uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daar help ik jou natuurlijk graag bij!

Dit vraagt van mij natuurlijk ook een grote mate van flexibiliteit. Omdat de ene dag nu eenmaal niet de andere is en je soms wat minder goed in je vel zit dan op andere momenten. Dan gaan we gewoon lekker aan de slag en komen de gesprekken een ander keertje wel weer. Ook dat mag!

Gelukkig hoor ik regelmatig terug dat mijn cliënten zich herkennen in bovenstaande. Blijkbaar doe ik het niet alleen graag, maar ook goed 😊 Dat zie ik ook terug aan de loyale klantenkring die ik heb, inclusief mensen die terugkeren, moeders die dochters langs sturen etc. Dus als je op zoek bent naar een coach die jou echt kan helpen bij het bereiken van je doelen op een open, inspirerende en motiverende wijze, meld je dan nu aan voor een vrijblijvende intake!