voeding

voeding
voeding

Bij een dieet denk je misschien al snel aan allerlei beperkingen of een constante knorrende maag. Maar ik richt me liever op wat je wél kan eten om je gezond en fit te voelen. Het doel van voeding is niet esthetisch, het is letterlijk brandstof voor je lichaam. Hoe kwalitatiever de voeding, hoe beter je lichaam kan functioneren en hoe lekkerder jij je voelt.


Ik weet hoe het is

Als diëtist begeleid ik al 16 jaar mensen, dus ik weet inmiddels alles over voeding. Maar ik ben ook ervaringsdeskundige. Ik weet als geen ander wat werkt en wat niet werkt. Waar je tegenaan kan lopen als je je voedingspatroon verandert, hoe moeilijk dat soms kan zijn en dat het tijd kan kosten voor je bent waar je wil zijn. Opgeven is geen optie. Ik heb er zelfs een heel boek over geschreven, haha!

Ik weet dus ook dat de juiste begeleiding echt een groot verschil kan maken in hoe je jouw proces ervaart en de resultaten die je bereikt. Vanuit mijn persoonlijke ervaring en mijn jarenlange ervaring als diëtist sta ik jou hierin bij. Ook dít hoef je niet alleen te doen


je ontvangt een plan op maat

Dus….wil je afvallen? Of juist aankomen? Meer energie? Betere sportprestaties? Ik maak een plan op maat voor je, op basis van je huidige voedingspatroon en dieetwensen.

En dat is niet alles. Want een gezonde leefstijl bereiken gaat niet alleen om wat je eet, maar ook om je gewoontes en je relatie met voeding. Ik bespreek bijvoorbeeld de moeilijke momenten met je, we kijken naar je overtuigingen en verlangens als het over voeding gaat, waar je op moet letten in de supermarkt en hoe je etiketten leest.

Ik heb HBO Voeding & Diëtetiek gestudeerd en ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Daarnaast ben ik opgeleid in vitaliteitscoaching.

PRIJZEN

Voedingsadvies Tarief
Advies en follow-up (incl voedingsadvies op maat)€ 145,-
Vervolgafspraak 30 min.€ 40,-
Strippenkaart 10 x vervolgafspraak 30 min.€ 350,-

ik heb interesse

Wil je graag meer informatie of heb je een andere vraag? Vul het onderstaande formulier in, of stuur me een mailtje of een appje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Eat like you love yourself.