mijn boek

boek
geluk zit niet in een sixpack

Geluk zit niet in een sixpack: de titel van het boek dat ik schreef over mijn zoektocht naar geluk. Sporten en bewegen, gecombineerd met passende coaching en de juiste voeding zijn wat mij betreft wél de weg naar een gelukkiger leven.

op zoek naar mijn echte ik


mijn boek - geluk zit niet in een sixpack

Uitgedroogd en uitgehongerd zit Irma van de Pol op 25 april 2010 als een zombie achter het stuur van haar auto. Ze is op weg naar het Nederlands Kampioenschap Bodybuilden – Bikiniklasse en krijgt haar vierde auto- ongeluk in één jaar. Niet zomaar.Op haar 28ste is Irma volkomen opgebrand. Een leven vol seks, drugs en glamour eist zijn tol. Het moet vanaf nu echt anders, maar hoe?

In Geluk zit niet in een sixpack vertelt Irma openhartig over de lange weg die zij ging, van onzeker meisje tot de krachtige vrouw die zij nu is. Hoe ze alle tegenslagen overwon, fysiek en geestelijk haar grenzen opzocht en daar sterker uitkwam. Haar positieve instelling en onder- nemende inslag maakten niet alleen van buiten, maar ook van binnen een Powervrouw van Irma.

Geluk zit niet in een sixpack is het adembenemende verhaal van een vrouw die nergens voor terugdeinst, op weg naar erkenning en succes. Die zich met pillen, alcohol en drugs staande weet te houden, naakt voor de Playboy poseert, een glamourmodellenbureau runt, en de Kilimanjaro en de Mont Blanc weet te trotseren. Die haar geluk in Maleisië zoekt en steeds op de verkeerde mannen valt, op zoek naar haar echte ik.

boekpresentatie met INge de Bruijn